Energibesparende teknologi fra Asics - Runner's World
Annonse

Energibesparende teknologi fra Asics

Produkter: Nye GLIDERIDE byr på mindre vekt og mer demping enn forgjengeren.


Annons

Pressemelding fra ASICS

ASICS viser hvordan selskapets etterlengtede GLIDERIDE-sko på vellykket vis inkorporerer GUIDESOLE-teknologien som ble lansert i METARIDE-konseptet. Resultatet er energibesparing for løpere.En energirevolusjon
Den menneskesentriske teknologien GUIDESOLE gir en ergonomisk presisjonsutformet, krum såle som reduserer energitap. Teknologien minimerer bevegelsen i nedre del av benet gjennom hele stegsyklusen. Det gir løperen en lett og uanstrengt løpestil som gjør det lett å holde det gående lenger.

Utgangspunktet for den nye skoen var ønsket om å gjøre GUIDESOLE tilgjengelig for flere. Bak teknologien står en gruppe forskere og designere ved ASICS Institute of Sport Science, og utviklingen av GLIDERIDE-skoen ble påskyndet for å gjøre den nye teknologien tilgjengelig for flere løpere så raskt som mulig.

Resultatet? Med nye GLIDERIDE har den kategoriledende GUIDESOLE-teknologien tatt et skritt videre. Skoen byr på maksimal energibesparelse og er samtidig en lettere sko med mindre krumming og sju prosent mer demping enn konseptskoen – for økt komfort. (GLIDERIDE har en vitenskapelig dokumentert økning i dempingen på sju prosent. Studie utført av ASICS Institute of Sport Science, juli 2019. Skoen ble testet mot ledende sko i Performance Running-kategorien).Vitenskapelig dokumenterte tester viser at GLIDERIDE:

  • Reduserer det totale energitapet i området hvor løpere bruker mest energi, nemlig ankelleddet
  • Gir økt demping og dermed økt komfort
  • Gir ytelse og beskyttelse takket være lavere vekt i kombinasjon med stabilitet


Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser