En opplevelse for hele familien - Runner's World
Annonse

En opplevelse for hele familien

Løp: Västsverige byr på fantastiske muligheter for både store og små. Kombiner deltakelse i etappeløpet Icebug Xperience, med store og små opplevelser for barna.


Icebug Xperience er et arrangement for hele familien, og barna vil forlate Bohuslän med den samme spenningsfølelsen som de voksne. Legg til en dag eller to før eller etter IX til å utforske Bohuslän og den svenske vestkysten.

Les også: Et arrangement som ikke kan beskrives

Västsverige forgyller feriedagene til barnefamilien. Kyst, skog og storby rammer det hele inn, og med massevis av herlige temaparker og fornøyelsesparker holder du ungene – og deg selv- lykkelig. Blant annet kan du oppleve Ekspedisjon Bohuslän, padling i skjærgården, øyhopping, dyreparken Nordens Ark, der du møter et 80-tall av verdens utrydningstruede dyrearter. Den vakre naturen og muligheten til å se dyr som ulv, elg, snøleopard, jerv og panda gjør dyreparken til et av Bohusläns mest populære reisemål – for hele familien.

Smil, latter og fornøyde barn er viktig når familien reiser på ferie, og Sverige er et svært barnevennlig land med mange aktiviteter der familiens minste står i fokus. En drøy times kjøretur fra Bohuslän finner du fornøyelsesparken Liseberg i Göteborg. Leter du etter aktiviteter for barn i Bohuslän kan du velge mellom innendørsaktiviteter som Havets Hus i Lysekil eller utendørsaktiviteter som Daftöland eller nevnte Nordens Ark.

Les også: Et utrolig landskap

Havets Hus er som et stort akvarium, men består av 40 ulike akvarium. Alle akvarier er fylt med spennende skapninger som svømmer rundt over hodet ditt i tunnelakvariet. Det er også muligheter for barna til å teste populære aktiviteter som omvendt fiske, klappe og kjenne på sjøstjerner, krabber og eremittkreps.

Daftölandet er en opplevelsespark for barn og hele familien med mange forskjellige aktiviteter. I tillegg til de mange morsomme attraksjonene, lager pirater underholdning og teater på den store scenen. Kast deg ut av bølgen i en fantastisk katapult, og ta med vennene dine i den tøffe hinderløypa. Du kan hoppe i hoppeslott, eller kjenne suget i maget i hoppbåtene.

Barn og voksne i Icebug Xperience
I etappeløpet Icebug Xperiense får både store og små utfordringer. La barna delta på Kids Camp mens du går eller løper de ulike etappene. Her kan barna prøve kajakkpadling, fiske og orientering – alt under oppsyn av erfarne friluftsguider. Kids Camp er laget for barn i alderen 6-14 år, og gjør at du kan ta med barna og få en perfekt familiehelg i idylliske omgivelser.

Runner's World ønsker deg velkommen til Camp Norway
I hjertet av Icebug Xperience har Runner's World valgt å åpne Camp Norway. I Camp Norway kan alle norske deltakere (eller de som elsker nordmenn) bo, være med på foredrag, peptalks og ha det moro sammen med andre løpeglade mennesker.
Runner's World setter opp egen buss fra Oslo til Icebug Xperience og Camp Norway. Påmelding til bussen sendes alle norske deltakere etter sommeren.
Du finner mer informasjon om Icebug Xperience og Camp Norway her...

Hva får du som deltaker i Camp Norway?
• Transport tur/retur Oslo – Kongshamn, og til og fra de ulike etappene.
• Seminar og foredrag på kvelden i Camp Norway.
• Peptalk og siste info før hver etappe.
• Startnummer i Icebug Xperience.
• Overnatting i Ramsvik Stugby & Camping.
• Økologisk, nærprodusert frokost og middag.

Les mer og registrer deg nå: https://campnorway.runnersworld.no/

Les mer om Västsverige her: https://www.vastsverige.com/Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser