Derfor abonnerer vi på Runner's World - Runner's World
Annonse

Derfor abonnerer vi på Runner's World

Vurderer du å bli abonnent? Her er lesernes grunner til hvorfor du bør lese Runner's World.


Annons

Runner's World har blitt utgitt i Norge siden 2013. Det 84 sider tykke løpemagasinet gis ut åtte ganger i året.

Historien
Magasinet ble først lansert under navnet Distance Running News av amerikaneren Bob Anderson i 1966. Tre år senere, i 1969, skiftet det navn til det vi kjenner det som i dag – Runner's World. Med andre ord kan vi feire 50-årsjubileum i år.

Av og for norske løpere
I dag gis Runner's World ut i 18 land som alle setter sitt lokale preg på utgivelsene. Til tross for at opphavet og navnet klinger amerikansk, er boroparten av innholdet i den norske utgaven produsert av norske, løpende skribenter, journalister og fagfolk, slik at du som leser kan holde deg oppdatert og inspirert.

Bli abonnent du også – 3 utgaver for kun 99 kr

Derfor abonnerer vi på Runner's World
Vi har spurt et knippe av leserne våre om hva de liker med å få Runner's World i postkassa.

Frank Jacobsen
"Jeg ser fram til ny utgave av Runner’s World rett etter jeg har lest ut den siste utgaven. Har abonnert på flere sports-, trenings- og løpemagasiner i flere år nå, og synes Runner’s World er det klart beste både når det gjelder gode reportasjer om løpereiser, interessante personer, gode produkttester og morsomme funfacts om ting og prestasjoner world wide."
Anne Jorunn Strand-Nielsen
"Jeg ble kjent med ultraløping etter å ha lest boka Born to run for fire-fem år siden. Da ble jeg oppriktig interessert i løping. Mitt mest hårete er en gang å delta i en ultra. Men må først klare å løpe 5k. Ved å lese RW henter jeg inspirasjon, tips og ikke minst motivasjon!"
Anne-Helene Wang Ellingsen

"Det beste med Runners World er at det gir meg stor motivasjon og gode tips for å løpe videre og ikke minst holde meg oppdatert på nyheter på løpefronten."
Øystein S. Malme

"Det beste med Runner's World, sammenliknet med andre blader, er fokuset på løping, og bare løping. Ski og sykkel er moro det også, men da vil jeg heller ha egne blader for ski og sykkel."Bli abonnent du også – 3 utgaver for kun 99 krKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser