Demping i hvert steg med nye Gel-Cumulus 21 - Runner's World
Annonse

Demping i hvert steg med nye Gel-Cumulus 21

Produkter: Hvem sier det er umulig å forbedre en klassiker? Les hvilke justeringer ASICS har gjort med denne 20 år gamle skomodellen.


Annons

Pressemelding fra ASICS

I 20 år har skomodellen GEL-CUMULUS vært en favoritt blant alt fra profesjonelle løpere til nybegynnere. Men det er alltid rom for fornyelse i løpesporten, og derfor har ASICS, via ASICS Institute of Sport Science (ISS), utstyrt nye GEL-CUMULUS 21 med bedre demping og doblet passformkomforten spesifikke steder på skoen.Demping på langturene
GEL-CUMULUS 21 er designet for å gi foten god demping på lange distanser, og skoen er utstyrt med FLYTEFOAM Propel-teknologi samt GEL-teknologi i hæl og forfot for ekstra fjæring og førsteklasses støtabsorpsjon. Ekstra skum rundt ankelen gir en mykere og ekstra dempet komfort.To nye funksjoner
Hver eneste skomodell fra ASICS, inkludert selskapets mest kjente modeller, gjennomgår en svært krevende test- og utviklingsprosess, og en ny skomodell slippes kun på markedet dersom den presterer bedre i tester enn forgjengeren. For GEL-CUMULUS 21 var målet å forbedre skoens passform og demping.

ASICS oppnådde dette ved å utstyre GEL-CUMULUS 21 med to nye funksjoner:

1. En forbedret konstruksjon med diskré maljer, som gir betydelig forbedring på lateral side og økt ytelse på medial side.

2. En kombinasjon av FLYTEFOAM-mellomsåle, mykere FLYTEFOAM Propel-teknologi og GEL-teknologi i hælen, som gir bedre komfort med ekstra demping.


GEL-CUMULUS 21 kommer for salg hos ASICS-forhandlere og nettbutikker samt spesialbutikker for løpere i mai 2019. 

Les også: Ny Forerunnerserie fra GarminKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser