Bli med Runner's World til Portugal - Runner's World
Annonse

Bli med Runner's World til Portugal

Bli med på treningsferie til Algarvekysten. Her blir du bedre kjent med instruktørene Sara og Andreas.


Annons

Den siste uka i mars, 23.–30. mars for å være eksakt, kan du være med Runner's World og Springtime på en fantastisk løpeuke i Portugal.

Mer info og påmelding finner du her.

Bli kjent med instruktørene
Trainingcamp-ukene med Springtime i Portugal er kjent for høy kvalitet på treningsøktene, blandet med en avslappet, sosial og utrolig hyggelig atmosfære. Du kan velge mellom mange forskjellige treningsformer daglig – alt fra dans og styrke til yoga og stavgang. Men i Runner's World-uka vil det naturlig nok være mest fokus på løping. Den svenske maratonguruen Anders Szalkai, som også er redaktør for svenske Runner's World, er en av løpeinstruktørene. Og her er de to norske instruktørene som skal være med:

Maratonentusiast som bryter grenser
Andreas Grøgaard (f. 1992) har en bachelorgrad i psykologi og en mastergrad i ledelse- og organisasjonspsykologi. Han er svært interessert i en rekke idrettsgrener (fotball, langrenn, friidrett osv.), men har selv hovedsakelig bedrevet langdistanseløping de seneste årene. Hans personlige rekord på maraton er (foreløpig) 2:28:42.


Andreas rett etter at han løp under 2.30 på maraton for første gang.
Foto privat/Instagram @Andreasgrogaard


Engasjementet for kondisjonsidrett kommer også til uttrykk gjennom rollene i redaksjonskomiteen for Kondis, samt som ambassadør for Nike og Torshov Sport Runners. Andreas er ettertraktet innen treningskonsultasjon, foredrag og kurs om løping. Han er også initiativtaker til prosjektene ”Breaking Marathon Limits” (tidligere Breaking2:30) som tar sikte på å inspirere og oppmuntre løpere til å pushe sine egne grenser og ta ut sitt potensiale – uansett nivå. Prosjektet kan følges via både Facebook og Instagram, og i hele 2019 kan du også følge prosjektet eksklusivt i Runner's World.

Formidlende og praktiserende løper
Den andre norske instruktøren på plass i Portugal under Rnner's World-uka er Sara Skarabot Pedersen. Hun jobber til daglig som redaktør for Runner’s World Norge og er trener for mellom- og langdistanseløperne i friidrettsklubben Orion ved siden av. Hun har en mastergrad i nordisk språk og litteratur, og det å kunne skrive om løping og møte mange imponerende og ivrige løpere i jobbhverdagen passer Sara midt i blinken. Hun har selv løpt hele livet, først som fotballspiller uten noen nevneverdig ballfølelse, og deretter som friidrettsutøver med mellomdistansen 800 meter som favorittøvelse. Nå har Sara beveget seg opp i distanse, og etter flere gateløp på 10 og 21 km trener hun nå mot sin andre maraton i Paris 2019.


Sara Skarabot Pedersen, redaktør for Runner's World og ivrig løper.
Foto: Eivind Bye


– Jeg gleder meg enormt til Runner's World-uka i slutten av mars. Med to drevne løpere som Andreas Grøgaard og Anders Szalkai på instruktørteamet, i tillegg til en gla'mosjonist som meg, kan vi legge til rette for at alle, uansett nivå, vil få en kanonuke. Både sosialt og løpemessig, avslutter Sara.

Bli med oss på en fantastisk løpeuke – påmelding via denne sidenKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser