Bli med Runner's World og løp Trysilrypa Terrengløp! - Runner's World
Annonse

Bli med Runner's World og løp Trysilrypa Terrengløp!

Runner's World er i år stolt tittelsponsor av løpsklassene i Trysilrypa Terrengløp, og lanserer nå den ultimate løpepakka. Ta med venninnegjengen og bli med, da vel!


Annons

Verdens største løpemagasin og Norges største terrengløp for kvinner tilbyr en komplett løpshelg i det vakre Trysilfjellet. Runner's World Trysilrypa Terrengløp er en del av det store arrangementet Trysilrypa, som går av stabelen 6.–9. september, og kombinerer fantastiske opplevelser i storslåtte omgivelser med en real utfordring i terrenget. 

Ny, stolt tittelsponsor med pakkedeal
I år er Runner's World stolt tittelsponsor av løpsklassene, og vi tilbyr en komplett pakke til deg som ønsker en helg med fysiske utfordringer i krevende terreng, faglig påfyll, masse sosial moro og deilig mat.Les mer og meld deg på HER

Bli med og ta del i løpefelleskapet
– Vi i Runner's World ønsker å skape et samhold blant jentene som skal ut og løpe, og i den forbindelse har vi laget en pakke bestående av en nyttig løypegjennomgang, deilig pastamiddag kvelden før løpet, samt en avsluttende bankett etter løpet – i tillegg til startplass, selvfølgelig. På denne måten håper vi at alle de tøffe terrengjentene blir litt bere kjent, og får en enda bedre opplevelse av helgen i Trysil, sier prosjektleder fra Runner's World, Sara Skarabot Pedersen.

Runner's World-blogger og Trysilrypa-ambassadør, Abelone Lyng er mer enn enig. Hun løp Trysilrypa 13 km i fjor, og gleder seg enormt til en fantastisk helg i Trysil i september:
–  Trysilrypa er et løp jeg gjerne deltar på år etter år. For stemningen der oppe kan ikke sammenlignes med noe annet. Det skjer noe når du samler tusenvis av spreke damer i alle aldre oppe på et fjell en hel helg. Alle prater med alle. Damene heier hverandre frem og kommer med oppmuntrende kommentarer og hilsener, forteller hun.Dette inneholder løpepakka i Runner's World Trysilrypa Terrengløp:

  • Startplass i Runner's World Trysilrypa Terrengløp – enten 6 eller 13 km.
  • Motiverende Racebrief med løypegjennomgang og terrengtips fra RW.
  • Pastaparty fredag kveld – den perfekte carbo-loadingen.
  • Tilgang til dusj i Kulpen SPA på Radisson Blu Mountain Resort etter løpet.
  • Festfylt premieseremoni på Radisson Blu Mountain Resort.
  • Velfortjent bankettlunsj.Bli med på en annerledes venninnehelg med terrengløping, trivelig løpeprat, deilig mat og en fantastisk utsikt. Hold av helgen 6.–9. september! Les mer og bestill løpepakka til Runner's World Trysilrypa Terrengløp HERKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser