Bli med Runner's World og DNT på løpetur i Skarvheimen - Runner's World
Annonse

Bli med Runner's World og DNT på løpetur i Skarvheimen

Runner's World og DNT arrangerer løpetur i Skarvheimen i september. I forbindelse med turen trekker vi en vinner som får gratis reise for to personer. Vinnerne vil bli fulgt av et filmteam gjennom forberedelsene og gjennomføringen av turen.


Runner's World er stolte av å presentere et nytt konsept i samarbeid med Den Norske Turistforening – nemlig en tur på totalt 73 kilometer i Skarvheimen fra 5. til 8. september.

Fire dager i fantastisk natur
I Skarvheimen møtes Øst- og Vestland i et mektig favntak. Kontrastene er store, fra grønne, frodige lunger rundt Iungsdalshytta, herlige flyer mot en fantastisk utsikt til Hallingskarvet, til et mer kupert terreng mellom Geiterygghytta og Finse, og videre over Hardangerviddas vidder mot Krækkja.

Dette blir en fantastisk fin løpetur. Vi overnatter på betjente hytter hvor vi får god oppvarting. Vi løper med lett sekk på gode T-merkede stier hele veien, og blir ivaretatt av to dyktige og løpeglade turledere fra DNT. Turen arrangeres i samarbeid med Camelbak og Icebug, og alle deltakerne får et par terrengsko fra Icebug. Turen varer fra torsdag ettermiddag til søndag kveld, 5. til 8. september.


Geitryggshytta hvor vi overnatter andre natten. Bildet øverst er fra Finsehytta hvor vi tilbringer siste natt.
Foto: DNT


Turen inkluderer

  • Transport fra Oslo S til Iungsdalshytta torsdag
  • Fantastiske løpeetapper som varierer fra 15–28 km
  • Overnatting DNT-hytter
  • Alle måltider
  • Dyktige turledere
  • Transport fra Geilo til Oslo S søndag
  • Sko fra Icebug
  • Informasjonsmøte i forkant av turen (14. aug)
  • Felles treningstur i forkant av turen (18. aug)

Priser fra 4086 kr

Les mer om programmet for turen her

Vinn gratis reise for to
Vi ønsker å trekke ut to gratisplasser til løpeturen i Skarvheimen. Her er alt inkludert, fra transport og overnatting til måltidene på de betjente hyttene. Vinnerne får også hver sin sekk fra Camelbak. Kriteriene er bare to: Du må være glad i å løpe (ganske selvsagt) og du må være komfortabel foran kameraet. Vi har nemlig et filmteam som ønsker å følge de to vinnerne av gratisplassene gjennom forberedelsene til turen og ikke minst gjennomføringen.

Legg igjen e-posten din nederst og skriv litt om deg selv og den du ønsker å ta med på løpetur, så er du med i trekningen. Vi trekker en heldig vinner mandag 1. juli.

Arrangerer også tur i juli
Synes du 73 kilometer er for lite, eller er september et dårlig tidspunkt for deg? DNT arrangerer også løpetur på Hardangervidda fra 6.–10. juli. Les mer om turen her.

Jeg vil vinne gratis reise for to med DNT og RW i SkarvheimenKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser