Bli med på terrengløping opp til Vettakollen - Runner's World
Annonse

Bli med på terrengløping opp til Vettakollen

Løp: I forbindelse med Trysilrypa Terrengløp, arrangerer Runner's World som stolt sponsor en løpetur for jenter som ønsker å lære mer om terrengløping. Hold av torsdag 24. mai!


Runner's World er stolt sponsor av løpsklassene i jente-arrangementet Trysilrypa Terrengløp, som går av stabelen i september. Vi ønsker å få med så mange som mulig opp til Trysil for å løpe med oss til høsten, og derfor arrangerer vi nå en akkurat passe utfordrende terrengløpetur i Oslo. Her kan du lære mer om både terrengløping og Trysilrypa. 

Meld deg på via skjemaet nederst i artikkelen.Terreng-tips
Tidspunktet for løpeturen er torsdag 24. mai, klokka 18.00. Vi møtes ved Sogsvann T-banestasjon, og løper i samlet flokk opp på stiene opp til Vettakollen – et av Oslos fineste utsiktspunkt. På toppen vil Runner's World-blogger og Trysilrypa-ambassadør Abelone Lyng dele erfaringer og gi tips og råd til løping i terrenget. Turen er på ca. 6 kilometer totalt – perfekt med tanke på den korteste distansen i Trysilrypa. 

Vil spre terrengglede
– Vi ønsker at flere jenter skal få øynene opp for terrengløping, sier Abelone Lyng, og legger til at hun håper å se mange løpeglade jenter torsdag 24. mai. 
Dette er en løpetur hvor alle kan være med, uansett form og ambisjonsnivå. Det viktigste er at du liker å være i aktivitet i terrenget. Du trenger ikke være påmeldt Trysilrypa for å være med på denne løpeturen. Ta med deg venninnegjengen og bli med! 

Meld deg på her:

Jeg vil være med på terrengløpeturKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser