Bli med på Girls Night Out - Runner's World
Annonse

Bli med på Girls Night Out

Løp: Er du litt redd for å løpe i mørket? Bli med på Girls Night Out, og få en flott opplevelse med hodelykt og løpesko.


- Det er litt skummelt, spennende og annerledes å løpe i mørket, men det gir en enorm mestringsfølelse å komme seg ut selv om det er mørkt. Det sa en av deltakerne på Girls Night Out i fjor. Nå gjentas suksessen i hele fem byer.

Det er Silva, Löplabbet og Runner's World som inviterer til Girls Night Out. Et arrangement som skal gi kvinnene mestringsfølelse og selvtillit, og vise at løping i mørket ikke er farlig. Mørket har ulik virkning på oss, men de aller fleste kvier seg for å løpe ute etter at solen har gått ned. Det skal vi gjøre noe med nå. Sammen tar vi turen ut i skogen med hodelykt og løpesko, etter mørkets frembrudd. Det blir spennende, men helt trygt. Kanskje nettopp du kan overvinne deg selv denne dagen, og oppdage at løping i mørket er både trygt og gøy – med hodelykt på.
Girls Night Out skal gi den gode opplevelsen det er å løpe sammen med andre under trygge omstendigheter.

Du kan være med på Girls Night Out i fem byer i oktober og november. Du melder deg på gratis på www.silva.no.

Bergen: 10. oktober på Löplabbet Bergen
Sandnes: 12. oktober på Löplabbet Sandnes
Oslo: 19. oktober på Löplabbet Ullevål
Trondheim: 31. oktober på Löplabbet Lade
Kristiansand: 2. november på Löplabbet Kristiansand

På Girls Night Out møtes vi hos Löplabbet. Du vil du få et kort foredrag, før vi løper samlet fra Löplabbet i ulike grupper med fartsholdere. Løypene blir mellom fem og syv kilometer lange.
Silva har med seg noen utlånslykter.

Meld deg på her: www.silva.noKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser