14 timers batteritid - Runner's World
Annonse

14 timers batteritid

Produkter: Jaybird Tarah Pro setter en ny standard for trådløse øreplugger.


Annons

Jaybird lanserte nylig modellen Tarah Pro Wireless Sport Headphones. I følge Jeaybird skal batteritiden være på hele 14 timer, noe som i følge produsenten skal være best i klassen. Og du kan lade de opp fra null til to timers bruke på kun fem minutter.

- Tarah Pro er designet med innspill fra noen av verdens beste utholdenhetsutøvere, og vi er svært glade for å lansere disse første trådløse hodetelefonene i Jaybirds Pro Series, sier Jamie Parker, Jaybirds administrerende direktør.
- Vi har lagt listen for kategorien med 14 timers batteritid. Men jeg må tilstå at jeg er like begeistret for de helt nye funksjonene som gir løpere og treningsentusiaster nye fordeler, inkludert Switch Fit for et raskt bytte mellom bruk over og under øret, den klebefrie, reflekterende sportsledningen og den nye personlige EQ-funksjonen i Jaybird-appen, sier Parker.
Vi i Runner's World har allerede testet ørepluggene, og er så langt fornøyd med det vi har opplevd. En fyldig testrapport kommer.

Den nye magnetiske Snap Lock-funksjonen setter automatisk musikken din på pause når øreproppene klikkes sammen, og samtidig sikrer dem rundt halsen din. Musikken starter automatisk der du slapp når du setter proppene i øret igjen, noe som sparer batteritid.
Tarah Pro vanntette (IPX7) og svettebestandige, som betyr at de takler alle typer vær du utsetter dem for: regn, snø eller til og med utilsiktet nedsenkning i vann i opptil 30 minutter. Jaybird har selv testet Jaybird Tarah Pro grundig under alle svetteforhold, og har benyttet et dobbelt hydrofobisk nanobelegg på proppene slik at du kan trene så hardt du bare vil. Alt ved Tarah Pro ble designet for å sikre maksimal vann- og svettebeskyttelse, inkludert bruken av den USB-kompatible proprietære laderen.


Fordi alle trener på forskjellige måter, gjør Jaybird's Switch Fit det mulig for joggere og idrettsutøvere å kjapt bytte mellom en passform over øret for sikker, sportstilpasset bruk, og under øret for mer avslappede situasjoner, samtidig som proppene forblir i øret. Den klebefrie reflekterende tøyledningen bidrar med synlighet, slik at du kan trene når det er mørkt ute og forbli synlig. Og med det nye Speed Cinch-kabelhåndteringssystemet er det superenkelt å raskt justere lengden på kabelen. Tarah Pro leveres med tre forskjellige størrelser av Jaybirds kombinerte silkonørepropper /-finner for en tilpasset passform.
Tarah Pro har en veiledende utsalgspris på 1.599 kroner.Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser