12 varme trøyer - Runner's World
Annonse

12 varme trøyer

Produkter: Supert med ull eller supert med super? Her er vinterens nyheter!


Annons

Her er en smakebit på vinterens nyheter innenfor ull- og superundertøy – plagget vi løpere ikke kan få nok av. Trøyene har alle én ting til felles – de ønsker å holde deg varm og tørr. Vi har delt produktene opp i tre kategorier, etter hva slags type materiale de består av: Superundertøy, ull og blandingsprodukter. Finn din favoritt i dag!

Superundertøy

CRAFT
Active Extreme 2.0 CN
Mykt og ekstremt lett teknisk undertøy med meshpaneler for effektiv temperaturregulering. Tight og god passform med sømmer som følger kroppens muskulatur og bevegelse. Trøyen
er elastisk og ergonomisk, og består av 100 % Polyester. I meshpanelene er materialet av 96 % polyester og 4% elastan
Veil. pris: 549 kr.
www.craft.no

PATAGONIA
Capilene Midweight Zip neck
Denne overdelen passer godt til både vinterløpeturer, langrenn og andre utendørsaktiviteter.
Dette er det mest multifunksjonelle tekniske undertøyet til Patagonia, utført i Polartec Power Grid (92% resirkulert Polyester og 8% Spandex). Trøyen har en glatt overflate som glir godt mot ytterplagg og en innside som føles meget behagelig mot huden. Effektiv fukttransport. 1/3-zip gir gode muligheter for lufting og hemper nederst på ermene sørger for varme rundt håndleddene og for at ermene ikke sklir opp. Trøyen har Polygiene Permanent Odor Control for å minimere vond lukt. Passformen er slim fit og sømmene strategisk plassert.
Veil. pris: 899 kr.
www.patagonia.com

DÆHLIE
Shirt Compete
Shirt Compete fra Dæhlie er et utrolig lett og behagelig teknisk undertøy. Langermet trøye i ribbestrikk for ekstra stretch og bevegelighet. Maksimale fukttransportegenskaper gjør at undertøyet passer utmerket ved høy intensitet. Hule fibre sikrer at plagget isolerer godt, samt tørker fort. Det beste valget av teknisk undertøy når fukttransport er viktig. Trøyen har også flate sømmer som minimerer risikoen for gnagsår. Laget av 100 % polypropylen.
Veil. pris: 599 kr.
www.dahlie.no

MIZUNO
Breath Thermo Premium Windtop
Dette er en meget teknisk genser til aktivitet på de kaldere dagene. Breath Thermo er et materiale som både er pustende og varmeregulerende. Materialet fanger fuktigheten fra kroppen under aktivitet og genererer varme tilbake til kroppen. I tillegg har denne genseren vindstoppermateriale i frontpanelet som gjør at den kalde vinden ikke trekker gjennom. Refleksdetaljer både på rygg, arm og i glidelås. Detaljer som tommelhull, luftende panel under armene og luftehull på ryggen gjør genseren godt egnet til fysisk aktivitet på høst/vinter. Lomme til nøkler etc. på bakside. FreshPlus-teknologien er anti-bakteriell og sørger for at vond lukt ikke setter seg i stoffet. Dynamotion Fit gjør at plagget er egnet for bevegelse og gir full frihet under aktivitet.
Veil. pris: 900 kr.
www.mizuno.no

NORRØNA
Super Hoodie
Trøye med hette, laget for enhver utendørsaktivitet gjennom vinteren. Med sin lave vekt har dette undertøysplagget høy varme-til-vekt-verdi og er hurtigtørkende. Laget med Polartec Power Dry High Efficiency for å fange luft og tørke raskt, og Powerstretch i områder der det kreves fleksibilitet. Dette utgjør en god sammensetning for optimal kombinasjon av isolasjon, pusteegenskaper og fleksibilitet. Med tynn, formsydd hette dekker genseren hele overkroppen.
Veil. pris: 1299 kr.
www.norrona.com

Ulltrøyer

ACLIMA
WoolNet Crewneck
WoolNet er plagget for deg som har varierende aktivitetsnivå. Nettingkonstruksjonen gir god utlufting, samtidig som du holder varmen. Hemmeligheten er hullene som gir rom for ventilasjon av luften. Over skuldrene, i halsen og i nakken er stoffet tettere for ekstra isolasjon og komfort ved bruk av sekk. Det samme gjelder i sidene for at trøyen skal holde fasongen. Trøyen er lang i ryggen for å unngå «glippe». WoolNet Crewneck kommer i 100% kløfri merino ull, og kan fint vaskes i maskinen. Produktet kommer i flere farger til dame og herre.
Veil. pris: 599 kr.
www.aclima.no

HELLY HANSEN
HH Warm Flow
HH Warm Flow består av et 2-lags materiale som kombinerer Lifa® Stay Dry Technology og 100 % ren merinoull, noe som gjør det til en godt egnet trøye til alle aktiviteter i kaldt vær. Det er viktig å holde seg tørr for å opprettholde varme og komfort. I tillegg er dette plagget utformet med den unike Lifa®Flow-teknologien. Lifa®Flow gir superrask tørking av materialet mot huden. Den fører fuktigheten bort fra huden din raskere enn andre superundertøyteknologier på markedet. HH Warm Flow passer godt til trening på dager med temperaturer fra 10 grader og kaldere – uten jakke over.
Veil. pris: 749 kr.
www.hellyhansen.no

ULVANG
Training Round Neck
Overdel til dame og herre i merinoull med lange ermer og rund hals. Produsert i en lett og behagelig single jersey, kombinert med tekniske meshfelter. Meshfeltene er strategisk plassert i sidene og på ryggen, og gir optial svettetransport i bruk. Trøyen har flate sømmer for økt komfort, hull til tomlene, ingen sjenerende lapper, og den kan vaskes på 40 grader. Damemodellen har i tillegg refleksdetaljer. Plagget består av 98% merinoull og 2% elastan; meshfeltene består av 92% merinoull, 5% polyester og 3% elastan.
Veil. Pris: 799 kr. Finnes også med høy hals til 899 kr.
www.ulvang.no

DEVOLD
Energy Shirt Man/Woman
Denne trøyen består av 100 % fin merinoull (16,5 micron). Den har svært god fukt- og svettetransport og lukter ikke. Energy Shirt har en strategisk plassering av ribb og netting som gir en kombinasjon av god slitestyrke, elastisitet og er et lett og luftig treningsplagg som både isolerer og regulerer kroppstemperaturen din optimalt.
Veil. pris: 699 kr.
www.devold.no

Blandingsprodukter

HAGLÖFS
Actives Blend Roundneck Men/Women
Denne overdelen er laget av en myk merinoullblanding og syntetiske fibre. Genseren har en utmerket fuktighets- og luktkontroll. Passer perfekt for å sove med eller til utendørs aktiviteter. Plagget består av 52% polyester, 38% merinoull og 10% polyamid. Vekten er 140 g/m². Aktive Blend Roundneck er en del av Take Care-linjen til Haglöfs. For å være en del av denne linjen må plaggene oppfylle visse kriterier som å være laget av resirkulerte materialer.
Veil pris: 700 kr.
www.haglofs.com

PEAK PERFORMANCE
Multi Half Zipped Base Layer
Denne trøyen er et pålitelig underlag laget av en myk ullblanding som holder deg varm og komfortabel under aktivitet. Thermacool sørger for fukttransporterende egenskaper. Plagget er stretchy, minimerer friksjon og har glidelås-ventilasjon. Trøyen består av 50% merinoull, 46% polyester og 4% elastan.
Veil. pris: 700 kr.
www.peakperformance.com

KARI TRAA
Svala Long Sleeve
Kari Traa Svala LS er en stilig, sporty og prisbelønt superundertrøye som er laget for intensiv aktivitet i kulda.  Det hurtigtørkende stretchmaterialet i en unik blanding av DriRelease-polyester og fin ull er varmende, men puster samtidig godt, slik at du ikke blir for varm. Jerseystrikk er mykt mot huden, og den smale passformen gjør det enkelt å bruke flere lag med klær. Plagget består av 84% polyester, 11% ull og 5% elastan.
Veil. pris: 549 kr
www.karitraa.no Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser